• მომზადების დრო
    5 წუთი
  • დამატებითი დრო
    15 წუთი
  • ულუფა
    10

ყაბაყის ოლადები – გემრიელი და ჯანსაღი საუზმე.

ინგრედიენტები

აღწერა

1 ნაბიჯი

ყაბაყი დახეხეთ და გააჩერეთ 5-10 წთ, შემდეგ კარგად გაწურეთ, დაუმატეთ სტაფილო, ყველი, ფქვილი და კვერცხი, კარგად გადაურიეთ ერთმანეთს და დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.⁣

2 ნაბიჯი

შეწვით ცხიმ დასხმულ ტაფაზე, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ზეითუნის ზეთიც, თუ, რა თქმა უნდა, ერიდებით ზედმეტ კალორიებს და ასევე - ხორბლის ფქვილი ჩაანაცვლოთ ბრინჯის ფქვილით.⁣

3 ნაბიჯი

მოამზადეთ სოუსი - არაჟანი, აჯიკა და კამა მოათავსეთ პატარა თასში და კარგად აურიეთ.

ფუდ-ფოტოგრაფი და ფუდ-ბლოგერი. მინდა აღვნიშნო, რომ არასდროს მქონია პროფესიული თუ არაფორმალური შემხებლობა განათლების დონეზე კულინარიასთან. ამ სფეროსადმი ინტერესი 4 წლის წინ გამიჩნდა, ძალიან ბევრს ვკითხულობდი და უამრავ გადაცემას ვუყურებდი, ვცდილობდი აღმომეჩინა ბევრი ახალი და საინტერესო მიმდინარეობა. გარდა ამისა, ფოტოგრაფიაც მიზიდავს და მთავარი ამოსავალი ამ საქმისა იყო, გამეერთიანებინა ეს ორი მიმდინარეობა ერთმანეთთან და ბლოგის სახით, ჩემი სოციალური კუთხე შემექმნა.

ასევე დაგაინტერესებთ