- 06/11/2020
- სირთულე: მარტივი

-
მომზადების დრო5 წუთი
-
დამატებითი დრო15 წუთი
-
ულუფა10
ინგრედიენტები
აღწერა
ყაბაყი დახეხეთ და გააჩერეთ 5-10 წთ, შემდეგ კარგად გაწურეთ, დაუმატეთ სტაფილო, ყველი, ფქვილი და კვერცხი, კარგად გადაურიეთ ერთმანეთს და დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
შეწვით ცხიმ დასხმულ ტაფაზე, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ზეითუნის ზეთიც, თუ, რა თქმა უნდა, ერიდებით ზედმეტ კალორიებს და ასევე - ხორბლის ფქვილი ჩაანაცვლოთ ბრინჯის ფქვილით.
მოამზადეთ სოუსი - არაჟანი, აჯიკა და კამა მოათავსეთ პატარა თასში და კარგად აურიეთ.
Mariam Shakarishvili
ფუდ-ფოტოგრაფი და ფუდ-ბლოგერი. მინდა აღვნიშნო, რომ არასდროს მქონია პროფესიული თუ არაფორმალური შემხებლობა განათლების დონეზე კულინარიასთან. ამ სფეროსადმი ინტერესი 4 წლის წინ გამიჩნდა, ძალიან ბევრს ვკითხულობდი და უამრავ გადაცემას ვუყურებდი, ვცდილობდი აღმომეჩინა ბევრი ახალი და საინტერესო მიმდინარეობა. გარდა ამისა, ფოტოგრაფიაც მიზიდავს და მთავარი ამოსავალი ამ საქმისა იყო, გამეერთიანებინა ეს ორი მიმდინარეობა ერთმანეთთან და ბლოგის სახით, ჩემი სოციალური კუთხე შემექმნა.
ასევე დაგაინტერესებთ
ყაბაყის ოლადები
ინგრედიენტები
Follow The Directions
ყაბაყი დახეხეთ და გააჩერეთ 5-10 წთ, შემდეგ კარგად გაწურეთ, დაუმატეთ სტაფილო, ყველი, ფქვილი და კვერცხი, კარგად გადაურიეთ ერთმანეთს და დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
შეწვით ცხიმ დასხმულ ტაფაზე, შეგიძლიათ გამოიყენოთ ზეითუნის ზეთიც, თუ, რა თქმა უნდა, ერიდებით ზედმეტ კალორიებს და ასევე - ხორბლის ფქვილი ჩაანაცვლოთ ბრინჯის ფქვილით.
მოამზადეთ სოუსი - არაჟანი, აჯიკა და კამა მოათავსეთ პატარა თასში და კარგად აურიეთ.