სპაგეტი ბოსტნეულით

  • მომზადების დრო
    15 წუთი
  • დამატებითი დრო
    5 წუთი
  • ულუფა
    1

მოამზადეთ სპაგეტი მარიამის რეცეპტით მარტივად და სწრაფად.

Advertisements

ინგრედიენტები

აღწერა

პირველ რიგში, მოხარშეთ სპაგეტი.

1 ნაბიჯი

დაჭერით ბულგარული, ხახვი და სტაფილო პატარა კუბიკებად. Მოთუშეთ ბოსტნეული ზეთმოსხმულ ტაფაზე. Ბოსტნეული Რომ დარბილდება, დამატეთ 1კბ. დაჭყლეტილი ნიორი, ტომატ პასტა (გახსენით 100მლ. წყალში), 1ჩ/კ შაქარი და სოიოს სოუსი სასურველი რაოდენობით.

2 ნაბიჯი

Მოთუშეთ ყველაფერი ერთად რამოდენიმე წუთი და შემდეგ დაამატეთ მარილი/პილპილი და წითელი ცხარე წიწაკა იმის მიხედვით, რამდენად ცხარე გინდათ რომ იყოს კერძი. ამოურიეთ, შემდეგ გადაიტანეთ უკვე მოხარშული სპაგეტი ბოსტნელის ტაფაზე და კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.

შენიშვნა

კერძს სერვირებისას შეგიძლიათ, მოაყაროთ სეზამი.

ექიმი-ოფთოლმოქირურგი. კულინარიული ბლოგის შექმნა გადავწყვიტე მაშინ, როდესაც საზღვარგარეთ ვსწავლობდი და ვხოვრობდი მეგობრებთან ერთად. იმ პერიოდში ხშირად მიწევდა სამზარეულოში ტრიალი, ამიტომ მომინდა, გამეკეთებინა ბლოგი და ჩემი რეცეპტები გამომწერებისთვის გამეზიარებინა, რაც უდიდეს სიამოვნებას მანიჭებს.

ასევე დაგაინტერესებთ