- 21/11/2020
- სამზარეულო: ევროპული
- სირთულე: მარტივი

-
მომზადების დრო15 წუთი
-
დამატებითი დრო5 წუთი
-
ულუფა1
ინგრედიენტები
აღწერა
პირველ რიგში, მოხარშეთ სპაგეტი.
დაჭერით ბულგარული, ხახვი და სტაფილო პატარა კუბიკებად. Მოთუშეთ ბოსტნეული ზეთმოსხმულ ტაფაზე. Ბოსტნეული Რომ დარბილდება, დამატეთ 1კბ. დაჭყლეტილი ნიორი, ტომატ პასტა (გახსენით 100მლ. წყალში), 1ჩ/კ შაქარი და სოიოს სოუსი სასურველი რაოდენობით.
Მოთუშეთ ყველაფერი ერთად რამოდენიმე წუთი და შემდეგ დაამატეთ მარილი/პილპილი და წითელი ცხარე წიწაკა იმის მიხედვით, რამდენად ცხარე გინდათ რომ იყოს კერძი. ამოურიეთ, შემდეგ გადაიტანეთ უკვე მოხარშული სპაგეტი ბოსტნელის ტაფაზე და კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.
შენიშვნა
კერძს სერვირებისას შეგიძლიათ, მოაყაროთ სეზამი.
Mariam Kharaishvili
ექიმი-ოფთოლმოქირურგი. კულინარიული ბლოგის შექმნა გადავწყვიტე მაშინ, როდესაც საზღვარგარეთ ვსწავლობდი და ვხოვრობდი მეგობრებთან ერთად. იმ პერიოდში ხშირად მიწევდა სამზარეულოში ტრიალი, ამიტომ მომინდა, გამეკეთებინა ბლოგი და ჩემი რეცეპტები გამომწერებისთვის გამეზიარებინა, რაც უდიდეს სიამოვნებას მანიჭებს.
ასევე დაგაინტერესებთ
სპაგეტი ბოსტნეულით
ინგრედიენტები
Follow The Directions
პირველ რიგში, მოხარშეთ სპაგეტი.
დაჭერით ბულგარული, ხახვი და სტაფილო პატარა კუბიკებად. Მოთუშეთ ბოსტნეული ზეთმოსხმულ ტაფაზე. Ბოსტნეული Რომ დარბილდება, დამატეთ 1კბ. დაჭყლეტილი ნიორი, ტომატ პასტა (გახსენით 100მლ. წყალში), 1ჩ/კ შაქარი და სოიოს სოუსი სასურველი რაოდენობით.
Მოთუშეთ ყველაფერი ერთად რამოდენიმე წუთი და შემდეგ დაამატეთ მარილი/პილპილი და წითელი ცხარე წიწაკა იმის მიხედვით, რამდენად ცხარე გინდათ რომ იყოს კერძი. ამოურიეთ, შემდეგ გადაიტანეთ უკვე მოხარშული სპაგეტი ბოსტნელის ტაფაზე და კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.