- 12/11/2020
- სირთულე: მარტივი

-
მომზადების დრო15 წუთი
-
დამატებითი დრო30 წუთი
-
ულუფა1
ინგრედიენტები
აღწერა
ცალკე გავადნოთ შოკოლადი. მანამდე კი შაქარი დარბილებულ კარაქს მსუბუქად შევურიოთ. დაუმატეთ მწიკვი მარილი, კვერცხი და ურიეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ კრემისებურ კონსისტენციას.
მიღებულ მასას დაუმატეთ გამდნარი შოკოლადი, კარგად შეურიეთ და ბოლო ეტაპზე შეურიეთ წინასწარ გაცრილი ფქვილი. გადაიტანეთ ფორმაში და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30წთ.
Mariam Digmelashvili
DoDo.Gastronomy-ს ერთ-ერთი დამფუძვნებელი. სასურსათო ტექნოლოგიის სტუდენტი, კონტენტ მენეჯერი, ბლოგერი, მოყვარული ფოტოგრაფი, კულინარი. სამზარეულო ის სამყაროა, საიდანაც არასდროს მინდება გამოსვლა, რაც უფრო მიბიძგებს და დიდ სტიმულს მაძლევს, რომ გაცილებით მეტი ვისწავლო და პროფესიულ დონეზე დავეუფლო კულინარიას. ამიტომაც გადავწყვიტე, ჩამებარებინა კვების წარმოების ტექნოლოგიაზე, რაც კიდევ უფრო დამეხმარება პროფესიულ დონეზე განვავითარო, ჩემი, როგორც მომავალი მზარეულის მოღვაწეობა. უკვე მაქვს საკუთარი ბლოგი, DoDo.Gastronomy, ჩემს მეგობართან ერთად. და მაინც, რა არის DoDo.Gastronomy? ეს გახლავთ ორო უახლოესი მეგობრის კულინარიული ბლოგი, რომელიც შეგიძლოათ ნახოთ, როგორც Instagram-ზე, ასევე Facebook გვერდებზე. ბლოგზე განთავსებულია სხვადასხვა ტრადიციული თუ თანამედროვე კერძის რეცეპტი, შეგიძლიათ, იხილოთ როგორც ქართული, ასევე ევროპულო სამზარეული. DoDo.Gastronomy არის მრავალფეროვანი, გამოირჩევა საოცარი ფერადოვნებით, მასში გაერთიანებულია ორი ადამიანის ხედვა. ეს ყველაფერი კი იმდენად სინთეზური და ორგანულია, რომ აუცილებლად მოგინდებათ DoDo.Gastronomy-ს რეცეპტების გამოყენება.
ასევე დაგაინტერესებთ
უგემრიელესი ბრაუნის რეცეპტი
ინგრედიენტები
Follow The Directions
ცალკე გავადნოთ შოკოლადი. მანამდე კი შაქარი დარბილებულ კარაქს მსუბუქად შევურიოთ. დაუმატეთ მწიკვი მარილი, კვერცხი და ურიეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ კრემისებურ კონსისტენციას.
მიღებულ მასას დაუმატეთ გამდნარი შოკოლადი, კარგად შეურიეთ და ბოლო ეტაპზე შეურიეთ წინასწარ გაცრილი ფქვილი. გადაიტანეთ ფორმაში და გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30წთ.